Tokyo MK Taxi begrijpt dat de veiligheid van bestuurder en voertuig invloed op uw beslissing hebben kan bij het kiezen van een chauffeur dienstverlener.

Gedurende vele jaren heeft ons bedrijf bleef gewerkt om ervoor te zorgen dat elke passagier veiligheid nooit wordt geschonden. Als een inzet voor uw veiligheid hanteren wij alleen chauffeurs met schone records, gecertificeerd om te rijden en met weg ervaring zo goed dat onze luxe auto’s in grote voorwaarde uitgerust met een scala aan veiligheidsvoorzieningen, gehandhaafd blijft.

Onze Hoog Opgeleide Chauffeurs

Wordt een chauffeur meer dan enkel is een stuurprogramma. Een chauffeur kan ofwel helpen u elke bijzondere gelegenheid echt gedenkwaardig te maken of uw speciale moment kan veranderen in een nachtmerrie. Tokyo MK maakt gebruik van de chauffeurs met onberispelijke drijvende records, een volledige licentie en de veiligheid van de chauffeur testen voorafgaand aan ingehuurd ondergaat. We onvermoeibaar gewerkt om ervoor te zorgen dat uw veiligheid nooit in gevaar is en dat u met ons 100 procent comfortabel rijden.

Ons Wagenpark

We hebben een vloot van voertuigen om uit te kiezen, alles van luxe sedans van de economie, Tokyo MK Taxi functies Lexus groep enthousiastelingen limo opties zoals LS600hL en Lexus LS460, alsmede andere soorten voertuigen voor alle verschillende groepen en behoeften, reizen zoals Toyota Hiace, BMW ActiveHybrid 7 L, Mercedes Benz S500L, Toyota Alphard, Nissan Fuga hybride en Toyota Crown Royal Saloon. Elke luxeauto eigendom van Tokyo MK wordt gehouden in uitstekende staat met een toegewijde personeel van mechanica en detailers te handhaven van de kwaliteit en de efficiëntie op weg.

Uw veiligheid is onze primaire zorg. De juiste en correcte behandeling ontvangen door onze hoog opgeleide chauffeurs die weet alles wat er is om te weten over customer service en veiligheid op de weg door het inzicht in de voorzorgsmaatregelen en de verkeersborden moeten veilig rijden. Tokyo MK Taxi biedt uitzonderlijke chauffeur diensten in Japan, Korea en de Verenigde Staten, die u zullen helpen aankomen op uw eindbestemming met verfijning en stijl.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s